The Blues Farm!

Een blues evenement waarbij het Podiumcafé is omgetoverd tot een Mississippi juke joint en we terug gaan naar blues in de puurste vorm. Handgemaakte instrumenten, sigarenkistjes en flessenhalzen: van alles wordt gebruikt om de blues te vertolken!

Programma:
15:00 Blues Willis
16:00 Brian Sydney - Pure Blues
17:00 Gumbo & The Monk

Wil je er live bij zijn? Kom dan naar de Amerikaweg 145 te Zoetermeerop 14 mei, gratis entree natuurlijk!

Het evenement is natuurlijk ook live te beluisteren op www.universeradio.nl 

2017 Unplugged Sessions

Video Jaar Mix 2016 door Harno Arts

Ook dit jaar hebben wij bij Universe Radio de primeur van de waanzinnige video jaar mix gemaakt door Harno Arts. De 2016 editie is nog beter en strakker als de vorige! Maanden van knippen, plakken zitten verwerkt in deze mix die 50 nummers bevat.

Om 19.00 CET start hij op Universe. Om 20.00 wordt de video versie uitgegeven.

Album van de Week, Blues Thunder!

 Deze week is Blues Thunder van Brad Wilson onze cd van de week.

Another Blues is Knocking

Vanaf 6-11 komt "Another Blues is Knocking" naar Universe Radio. Iedere zondag tussen 17.00 en 18.00 neemt Leen Velthuis je mee naar de wereld van (indie) blues.

Een heerlijk moment om op zondag te relaxen met een heerlijk blues geluid!

All kinds of 90's op Universe!

Vanaf 28-10 is de fameuze 90's show "All Kinds of 90's" exclusief op Universe te horen. In een 2 uur durende live show neemt Ivo Verhoeven je mee naar de wilde en ruige jaren 90!

Vrijdagavond van 20.00 tot 22.00 live op Universe Radio

Showcase Analogue Sessions

23-10 komt singer songwriter Stephen Simmons in de Universe studio voor een analoog session van het programma Showcase! In deze speciale editie wordt de gehele show opgenomen met analoge apparatuur. (tape en buizen)

Vanaf 20.00 is de show te horen!

DJ's from Mars bij Universe Radio!!!

Voor de 2e maal zijn ze te gast bij John van White in de Show: Dj's from Mars.

Luister 30-9 tussen 22.00 en 23.00 maar hun speciale guest mix!! Terug luisteren kan later die avond ook in ons archief!

Max Guitar LIVE in Scheveningen

 

Album van de Week

Wil jij jullie ep of album een week lang op Universe Radio horen? Stuur je music in wav, flac of mp3/320 naar music@universeradio.nl Als je album wordt uitgekozen wordt er een week lang overdag ieder uur een nummer van gedraaid.

Het album voor de week van 15 februari is van Marja de Boer, "On my Way".

Showcase! Analoog sessie's

Iedereen is bekend met de succesvolle Showcase! serie. Hierin maken we opnames in onze eigen studio die we samen met een aantal inspiratienummers en natuurlijk een interview een een programma van een uur gieten.

Vanaf februari gaan we iets heel cools doen: We gaan terug in de tijd met de Showcase Analoog Sessie's. We gaan alle opnames maken op een oude, gereviseerde, 8 sporen recorder. Vervolgens gaan we dit analoog af mixen naar 2 sporen tape. Deze opnames worden dat gebruikt voor de Showcase! sessie. Wil je hier aan mee werken? Stuur een mail naar info@universeradio.nl en misschien mag jij wel mee doen!

shopify
analytics